Quotes..

haaii 🙂 udah lama banget nih pengen share beberapa quotes yang menurut gue menarik..

mulai dari life quotes, frienship, sampe love quotes..hahay…

mungkin ada beberapa orang yang nganggep ini bullshit, but im sure thats true :D..trust me its works (?).. yaudalah, daripada banyak bacot, check it out :p

life quotes..

Image

Image

 Image

Image

Image

Image

love and frienship..

Image

 Image

Image

aannd here we go! dibawah ini yang paling favorite >.<.. yeah, gue sempet pengen nangis bacanya haha lebay -_-‘.. but yes, im realized yang selama ini mungkin friendship and all about love yang selalu kita agungkan.. buut, who’s the one that always beside you, who is the one who will carrying you when there’s no one would, and who is the one who look after you.. and yes, the answer is our parents, our family.. (apalagi kalo lu udah pada baca novel  Ibu, Ijinkan Aku Membasuh Kakimu sama Ayah, Pemilik Cinta yang Terlupakan by Eidelweis Almira T.T ).. here is it..

Image

Image

Image

nah yg ini juga salah satu favorite gue xD.. mellow banget kaan? #jijaymodeon

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s